ДЕРМАТОЛОГЪТ Д-Р СВЕТЛАНА КИТАНОВА Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА БОЛНИЦА ПУЛС

Уважаеми пациенти,

Имаме удоволствието ви уведомим, че към екипа на Болница Пулс се присъединява д-р Светлана Китанова, лекар специалист Кожни и венерически заболявания

Д-р Светлана Китанова завършва Медицински университет София през 2018г. Придобива специалност по Кожни и венерически заболявания през 2023г. след специализация под егидата на един от водещите специалисти в областта проф. Димитър Господинов. По време на специализацията си е била асистент в клиниката по Кожни и венерически заболявания гр.Плевен, като е преподавала на български и чуждестранни студенти.  По време на следването си, д-р Китанова  има множество публикации и взема участие в различни конгреси и семинари. Интересите й са в областта на клиничната дерматология, дерматохирургията и съвременните методи за лечение в дерматологията. Преминала е успешни обучения и в областта на естетичната медицина. Д-р Китанова е член на Българско Дерматологично Дружество (БДД), Български Лекарски Съюз (БЛС), European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

В кабинета за Кожни и венерически заболявания, д-р Китанова ще извършва прегледи, диагностика, консултации и лечение на пациенти със заболявания на кожата, ноктите и косата от различно естество.

Д-р Китанова ще работи по договор с РЗОК.

Час за преглед може да запишете на телефон 073 88 20 20 или през платформата https://superdoc.bg/lekari?specialty_id=4&region_id=1&name= .

Работно време на Д-р Китанова:

Кабинет Кожни и венерически заболявания, Болница Пулс, Вход Б, ет. 1, кабинет 101

Понеделник, Сряда и Събота - от 09:00 часа до 14:00 часа.