Един по-различен тийм билдинг :)

Екипът от администрацията на Болница Пулс се изправи пред предизвикателството на Хижата - първата пъзел стая в Югозападна България (The Hut).

Разделени на пет отбора прекарахме един час в търсене на улики, сглобяване на пъзели, минаване през лабиринти, тичане по стълби и задружни усилия в търсене на изход от хижата и нейните тайни. Накрая нашите усилия дадоха резултат и всички намерихме изход. Оказа се, че сме един истински сплотен екип.

 

 

Отбор „Ритъм” първи се изправиха срещу предизвикателството, но през целия ден успяха да удържат в тайна верния път навън.      

                                                                                                                               

                                                                       

                                                 

Отбор „Пулс” изигра една силна игра и с бързо темпо успя да разплете всички мистерии на хижата. 

 

  

 

Отборът на „Точните” намери своя изход точно на 60-тата минута и заслужено завоюва своето име, въпреки няколкото технически спънки и една счупена врата по пътя им навън.

 

 

                           Отбор „Калинка” бяха най-бързи и разгадаха всички загадки само зa 50 минути и съвсем малко не им достигна да поставят рекорд.

 

 

 

Отборът на „Емоционалните” беше с един човек по-малко, но всички вложиха сърцата си в играта и успяха да надхитрят хижаря.

 

 

 

Положителните емоции, които ни заредиха през този ден, донесоха добро настроение на целия екип. Сега с още по-голям ентусиазъм „запретваме ръкави” над всекидневните задачи. Споделяме с вас нашата увереност, че зад успеха на всяка една компания стои нейния задружен и сплотен колектив.

Специални благодарности на нашите приятели от Хижата (The Hut) и особено на Виктор, който успя да организира нашето приключение по безупречен начин. Пожелаваме им много нови идеи и с нетърпение очакваме следващата стая……