Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 29.09.2014г. се проведе официалното откриване на втория блок на МБАЛ Пулс АД.

Уважаеми Дами и Господа,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 29.09.2014г. се проведе официалното откриване на втория блок на МБАЛ Пулс АД.

Болницата разшири дейността си чрез разкриване на нови отделения по Хемодиализа, Гинекология, Урология и Вътрешни болести със структури по Ендокринология, Пневмология и Нефрология. Всички отделения на болницатата работят по договор със Здравната каса.

Разкриха се и нови специализирани кабинети към Медицински център Пулс по гинекология, вътрешни болести, урология.

Разшири се и дейността на единствения по рода си в Благоевградска област Център за клинични изпитвания на лекарства, благодарение на който доста пациенти се възползваха от възможността да бъдат лекувани безплатно със скъпоструващи медикаменти.

В новоразкритите структури работят водещи медицински и немедицински специалисти с утвърден авторитет, отлично подготвени и с дългогодишен опит. Екипите се ръководят от:

  • Д-р Таня Янева – началник на отделение по Хемодиализа;
  • Д-р Антоанета Хаджиева – началник на отделение по Вътрешни болести;
  • Д-р Любомир Малчев – началник на отделение по Гинекология;
  • Д-р Стефан Качев – началник на отделение по Урология;

Отделенията разполагат с модерни болнични стаи и последно поколение медицинска апаратура на водещи световни производители. Към отделението по урология е разкрит и кабинет за литотрипсия, оборудван с най-новия апарат за разбиване на камъни в бъбреците. Отделението по хемодиализа е оборудвано не само с най-новите апарати за диализа, но и е осигурен максимален комфорт на пациентите чрез осигурени индивидуални телевизори. Съчетанието на модерна апаратура и отлично подготвени специалисти, е гаранция за високо качество на обслужване на пациентите.