Акушерство и гинекология - РОДИЛНО

Отделение по Акушерство и гинекология - РОДИЛНО

Родилното отделение в Болница Пулс е проектирано, обзаведено и оборудвано с мисъл към всеки детайл и без компромис в избора на съвременна, модерна и висококачествена апаратура, и мебелировка, за да осигури максимален комфорт и удобство, както по време на раждането така и при престоя след него.

 

Послеродилният сектор е разделен на стаи за след нормално раждане и такива за след оперативно родоразрешение, които са допълнително оборудвани с апаратура за реанимационна поддръжка, ако е необходима такава.

При нас може да родите по нормален път (per vias naturals), или по оперативен начин (чрез sectio caesarea), след подробна консултация и обсъждане на всички налични условия и обстоятелства с екипа от лекари акушер-гинеколози. Подходът към всеки пациент е индивидуален и това гарантира най-доброто решение за всеки конкретен случай. Извършваме и вземане на кръв и тъкан за съхранение на стволови клетки, като имаме договор за дейността с голяма част от стволовите банки. При желание на пациентката и условия, позволяващи това, се стремим раждането да протече максимално естествено, без излишни медикаментозни и манипулационни интервенции. Стараем се да възстановим контакта майка-бебе, колкото е възможно по-бързо, по възможност – веднага, поставяйки бебето на корема на майката.

Най-щастливият момент в живота на всеки човек – раждането на неговото дете, се случва в обстановка, създадена с много любов и желание, целяща да снеме страха и напрежението от болката и неизвестното, да вдъхне сили и кураж за предстоящия труден, но безценен момент – раждането. За комфорта на родилката допринася и най-високо оцененото в Европа родилно легло Аve. Модерни акушерски монитори следят напредването на раждането и състоянието на плода. Нашите екипи, изпълнени с позитивна енергия и нетърпение да посрещнат новия живот, изживяват заедно с Вас вълнението и радостта от раждането, и са на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

     

За да бъде престоя ви при нас позитивно и удовлетворяващо преживяване с по-малко стрес и напрежение и за да се чувствате сигурни и подкрепяни, екипът ни се е постарал да създаде модерна обстановка, комфорт и спокойствие.

Всички болнични стаи са с две легла със собствен санитарен възел и оборудвани с телевизор. Леглата са дву и три сегментни с възможност за регулиране на позицията при необходимост и за по-голям комфорт. Създадени са необходимите удобства за приятен, уютен и спокоен престой в подготовка на раждането и следродилно възстановяване на майките.

Чрез съчетанието на различни цветове, чрез допълнителното осветление, стихове по стените и книги искрено се надяваме, че максимално  сме се  доближили  до вашето усещането за домашен уют.

Разполагаме и със самостоятелна ВИП стая с допълнителни удобства.

Всичко това е съчетано с усещането за сигурност, което дава професионалното медицинско оборудване и присъствието на висококвалифициран екип.

 

Уважаеми бъдещи родители,

Ако желаете да разгледате условията за раждане при нас и да разговаряте с член на медицинския персонал от родилно отделение или отделение по неонатология (където се полагат  грижи за бебетата), можете да се запишете час за посещение на телефони:

073/88 20 20, 073/ 88 20 65