Четири терапии посредством четири различни накрайника

Какво представляват IncontiLase®, IntimaLase®, RenovaLase® и ProlapLase®?

IncontiLase® се използва при лека, средна и смесена уринарна стрес-инконтиненция, която представлява неволево изтичане на урина при слабо натоварване като кихане, кашляне или спонтанно. Методът се изразява в термично стимулиране на колагенообразуването, свиване на вагиналната лигавица и богатата на колаген съединителнотъканна пластина по предната стена на влагалището. Това води до по-голяма подкрепа на пикочния мехур и връщането на нормалната функция на задържане на урина. Няма разрези и шевове. Няма период на възстановяване и нужда от антибиотици или други медикаменти.

IntimaLase® и RenovaLase® са други две терапии, при които чрез стимулиране на регенеративните процеси се постига подобряване на кръвоснабдяването на влагалищната стена и засилена продукция на колаген. Това води до повишаване еластичността на влагалищните тъкани и киселинността на влагалището до нормални стойности. А това значи, че симптомите на вагинална атрофия като сухота, парене, сърбеж, често повтарящи се инфекции, болезнен сексуален акт, намалена чувствителност и недостатъчна сексуална възбудимост изчезват в значителна степен.

ProlapLase® е алтернатива на хирургичното лечение, което доскоро беше единствено. Резултатът от това лечение е смаляване и удебеляване на вагиналния канал без отстраняване на тъкани.