Болница Пулс стана домакин в събитието "Мениджър за един ден"

Болница Пулс стана домакин в събитието "Мениджър за един ден"

Болница Пулс се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България, като стана домакин в събитието „Мениджър за един ден“. На 25 март 2015г. екипът на болницата с радост прие бъдещите млади мениджъри – ученици от Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“.

Ето как мина нашият ден:

Ръководството на болницата посрещна младите мениджъри за добре дошли с локум, топъл козунак и няколко вдъхновяващи думи за инициативата.

 

Следва кратка презентация на тема „Здравен мениджмънт“. Нашият лектор онагледява основното правило в мениджмънта за работа при налични ресурси и в конкретна среда.

 

Младите мениджъри се разходиха из отделенията на болницата, където нашите лекари им обясниха за работата и организацията на съответните структури и им показаха как се използва част от медицинската апаратура. Програмата продължи със запознаването на учениците с различните административни звена на болницата, като им бяха поставени и конкретни задачи.

 

Накрая, разбира се, всички седнаха на горещия стол на изпълнителния директор на болницата и се погрижиха за някои делови въпроси и задачи.

  

  

След добре свършената работа като ръководители, младите мениджъри получиха сертификати  за участието в програмата и по една, специално избрана за тях книга от екипа на болницата, с пожелание за успехи и професионална реализация.