За нас

“Многопрофилна болница за активно лечение ПУЛС” АД е най-новата многопрофилна болница в Благоевградска област. Създадохме я, водени от стремежа да осигурим на жителите на града и региона европейски стандарти в здравеопазването – луксозна обстановка, съчетана с ново поколение медико-диагностична апаратура, професионален опит на утвърдени медицински специалисти и зачитане достойнството на пациента.

Стараем се да направим престоя на посетителите и пациентите в болницата по-приятен - да си спомним мъдростите от вековете чрез сентенциите по стените, да се върнем към природата с хербаризираните цветя от колажите, да се отърсим от проблемите на ежедневието, наслаждавайки се на релаксиращата музика, огласяща коридорите.

Болницата и медицинския център са разположени на осем етажа в луксозна сграда с модерен архитектурен дизайн, предназначена единствено за медицински цели. Сградата е построена през 2008г. и има изключително благоприятно разположение – в район, отреден за медицински дейности в непосредствена близост до бившата окръжна поликлиника и областна болница в гр.Благоевград и с отлична транспортна достъпност и комуникация.

Болницата предлага висококвалифицирани медицински услуги, професионализъм, лоялност и отговори на всички въпроси, които вълнуват пациентите. В медицинския център се провеждат консултации и отделни оперативни интервенции от утвърдени медицински специалисти по отделните специалности.

Стационарът разполага с луксозно оборудвани болнични стаи със самостоятелен санитарен възел и душ кабини, както и със специално оборудвани стаи за интензивно наблюдение.

Болница Пулс и медицински център Пулс са сертифицирани по ISO 9001:2015.

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВО НА БОЛНИЦА И МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПУЛС

Със сключените договори с НЗОК за болнична и извънболнична медицинска помощ всички здравно осигурени имат безплатен достъп до медицинските услуги, които предлага здравното заведение. Болницата и медицинския център са в договорни отношения и с много от доброволните здравноосигурителни фондове.

СПИСЪК НА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА, С КОИТО МБАЛ ПУЛС И МЦ ПУЛС ИМАТ СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ